Uw vertrouwde bouwpartner!
V&S 261116-018
Foto_PandVerhaag150dpi
002 IMG_7051 hoek rechts.jpg
Bob-Panningen-2800x1026
DSC_0094-2800x1026
Bedrijfspand-Sevenum-1-1600x1026
+ Bouwactiviteiten

Over ons

HISTORIE

Ruim 80 jaar terug ligt de oorsprong van Wanten Bouw. Op de foto zijn geheel links en geheel rechts de 1e en 2e generatie (Sjaak & Sjeng Wanten) te zien. Men is hier bezig met het grondwerk van het voormalige gemeentehuis in Sevenum. De realisatie heeft in de jaren ’50 plaatsgevonden.

SJAAK EN BOY

Sjaak Wanten en Boy Wanten; de twee eigenaren van Wanten Bouw. Op veel vlakken komen vader en zoon overeen. Ook zijn er verschillen. Een van de verschillen is dat Sjaak de kwaliteiten en interesses op operationeel gebied heeft liggen en Boy op bedrijfskundig vlak. Samen vormen ze de drijvende kracht achter de organisatie, samen zijn ze de trotse eigenaren van Wanten Bouw. Uiteraard staan zij niet alleen, integendeel. Samen met een betrokken team worden mooie resultaten geboekt én gevierd!

WAT IS ONZE VISIE?

Wij zijn overtuigd van de kracht van samenwerken en de filosofie dat verregaande samenwerking resulteert in synergie (1+1=3). Samenwerken doen we vanuit een (financieel) gezonde, professionele en tegelijkertijd persoonlijke basis, met een ambitieus vizier op de toekomst.

‘’Voor ons is respect en begrip voor mens, dier en omgeving van essentieel belang!’’

Wat ons betreft houdt het creëren van een project meer in dan enkel “bouwen”. Wij hebben oog voor het groter geheel en alle aspecten die hierbij aan bod komen. Aandacht, nauwe betrokkenheid en gedegen communicatie met alle betrokken partijen is datgeen waar het bij ons over gaat. We zijn één team en hebben één doel en dat is een optimaal resultaat creëren.

Hoe komen deze aspecten tot uiting in de praktijk?

Verantwoordelijkheid staat hierbij centraal. Wij vinden het belangrijk dat de hiervoor genoemde aspecten optimaal tot uiting komen in de praktijk. Dit doen we door nauw contact te hebben met alle belanghebbenden. Wij bereiden ons projecten met veel aandacht voor, zodat het project naar wens verloopt. Dit doen we de door goed te luisteren, zodoende de behoefte in kaart te brengen en hierop te anticiperen. Daarnaast is een belangrijke waarde voor ons toegankelijkheid, zodat een ieder in het project de samenwerking met ons als prettig ervaart.
 
Ondanks dat ieder project uniek is, geloven wij erin dat je middels een open houding en hiervoor genoemde facetten, de beoogde optimalisatie creëert. Dit geldt voor zowel het bouwtechnische- als het procesmatige aspect.

WAT TYPEERT ONS?

– Familiebedrijf, sinds 1940, met lange termijn visie en sociaal, flexibel karakter

– Torenhoge motivatie / intrinsieke motivatie; we gaan altijd voor het hoogst haalbare

– Zeer hoge mate van betrokkenheid, ook ná de oplevering

– Uitgebalanceerd team met veel relevante expertise, ervaring én vernieuwende gedachten

– Er heerst een hoge mate van vertrouwen, rust en duidelijkheid

– Er wordt fors ingezet op lokale samenwerkingen

– Bouwen is meer dan enkel bouwen. Bouwen doe je samen!

– Wij voelen en nemen een hoge mate van verantwoordelijkheid

WAT IS ONS DOEL?

Het doel is voor ieder project hetzelfde. Samen met alle partners en betrokkenen op een constructieve manier en met veel werkplezier naar het moment van oplevering toe werken. Met als eindresultaat een mooi object en uiterst tevreden opdrachtgever en overige betrokken partijen.

Door de expertise, jarenlange ervaring en (financieel) gezond ondernemerschap is Wanten Bouw:
‘’Uw vertrouwde bouwpartner!’’

Recente projecten

Bekijk alle toegevoegde projecten

Website door Bram Kersten Media | Inloggen