Uw vertrouwde bouwpartner!
V&S 261116-018
Foto_PandVerhaag150dpi
002 IMG_7051 hoek rechts.jpg
Bob-Panningen-2800x1026
DSC_0094-2800x1026
Bedrijfspand-Sevenum-1-1600x1026
+ Bouwactiviteiten

Sparta’18 en Wanten Bouw BV verlengen Hoofdsponsorschap

Voetbalvereniging Sparta’18 en Wanten Bouw BV, beide uit Sevenum, zijn blij met het verlengen van de samenwerking voor tenminste 3 seizoen. Beide partijen zijn er trots op zo richting de 20 jaar hoofdsponsorschap te gaan.

Sparta’18 is een sociaal, sportief en financieel gezonde vereniging met zo’n 750 leden. Om gezond en toekomstgericht te kunnen blijven, is de sterke relatie met onze vaste partner Wanten Bouw BV erg waardevol voor ons als vereniging. Wij zijn dan ook erg dankbaar voor het vertrouwen dat dit oer-Sevenumse aannemersbedrijf al jarenlang uitspreekt richting onze club.

Wanten Bouw BV gelooft in nauwe en langdurige samenwerkingsverbanden, waarvan de samenwerking met Sparta’18 een mooi voorbeeld is. Als organisatie is Wanten Bouw BV maatschappelijk betrokken en draagt op deze manier graag haar steentje bij. Daarnaast blijft Sparta’18 zich doorontwikkelen, iets waar Wanten Bouw BV zich sterk in herkent.

Foto: Ondertekening van de overeenkomst voor de Wanten Bouw BV tribune van Sparta’18.

Recente projecten

Bekijk alle toegevoegde projecten

Website door Bram Kersten Media | Inloggen