Uw vertrouwde bouwpartner!
V&S 261116-018
Foto_PandVerhaag150dpi
002 IMG_7051 hoek rechts.jpg
Bob-Panningen-2800x1026
DSC_0094-2800x1026
Bedrijfspand-Sevenum-1-1600x1026
+ Bouwactiviteiten

Bedrijfsovername 4e generatie

Per 12 juli 2021 is Boy Wanten benoemd tot mede-eigenaar van het ruim 80 jaar bestaande Wanten Bouw B.V. Sjaak Wanten staat inmiddels 32 jaar aan het roer van het bedrijf en creëerde in die periode een stabiele, betrouwbare, gezonde bouwonderneming. In de nieuwe samenstelling is het doel om deze basis voort te zetten en door middel van verfrissende inzichten en een gezonde dosis gedrevenheid, het bedrijf een toekomstbestendige dimensie te geven.

De organisatie heeft als doel gesteld de transitie naar ontwikkelende bouwer door te maken. Dit betekent dat Wanten Bouw zich focust op meer dan enkel bouwen. Naast traditionele woning- en utiliteitsbouw, gaat Wanten Bouw zich nadrukkelijk toeleggen op innovatieve bouwconcepten en processen.

‘’De koers wordt op een professionele, gedreven maar tegelijkertijd sociale wijze gevaren, met aandacht voor de mens en haar omgeving.’’

Na diverse studies en ruime ervaring bij verschillende, landelijk opererende bouw- ondernemingen, is Boy klaar om de toekomst van het bedrijf vorm te geven. Vol passie en toewijding zal hij SAMEN met het betrokken en vakbekwame Wanten Bouw Team verder bouwen aan een toekomstbestendig familiebedrijf.

“Ik ben enorm trots dat ik de 4e generatie mag zijn!”, aldus Boy Wanten

Recente projecten

Bekijk alle toegevoegde projecten

Website door Bram Kersten Media | Inloggen